Известие

Collapse
No announcement yet.

Слушай и Чете Внимателно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Слушай и Чете Внимателно

Здравейте на всички ,
    Имам една алфа 156 1,8,ТС и т.н.
    Направо вече ми писна. Верно е че не съм слизал от тая кола откакто я купих ама вече се налага и нещо да поремонтирам по нея.
    Писнами от майстори.
    Направо по въпроса на същата кола ,може ли да се сменят втулки на носачи предни горни долни.
    На задния мост пак така на надлъжната щанга какво се сменя и на напречните.
    Абе ужас ви казвам, едним майстор вика не се мсенят друг абд как да не се сменят ще ги сменим, третия вика няма смисъл да сменяш щото цената на втулката и труда е почти като за нов носач а няма дълго да изкарат- а сега

А и преден лагер стръже -ама един вика не е лагер накладки било и т.н.

Гледах в форума мнения ама не знам и МОЛЯ дайте тел. на вече проверен сервиз в СОФИЯ ,МОЛЯ.

Сори за "новата тема " ако искат да я изтрият.
    Last edited by ivl; d.m.y г., 14:49.

Ето ти един майстор от който много хора са доволни. http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%E8%F1%E0%ED
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от ivl Покажи съобщение
      Здравейте на всички ,
      Направо вече ми писна. Верно е че не съм слизал от тая кола откакто я купих ама вече се налага и нещо да поремонтирам по нея.
      Писнами от майстори.
      Направо по въпроса на същата кола ,може ли да се сменят втулки на носачи предни горни долни.
      Абе ужас ви казвам, едним майстор вика не се мсенят друг абд как да не се сменят ще ги сменим, третия вика няма смисъл да сменяш щото цената на втулката и труда е почти като за нов носач а няма дълго да изкарат- а сега

Гледах в форума мнения ама не знам и МОЛЯ дайте тел. на вече проверен сервиз в СОФИЯ ,МОЛЯ.

На задните щанги аз съм си стъргал втулки и съм ги набивал във старите тампони и става много здраво. Но ако ще ти ги стърже друг, наиситна ще ти излезе същото като цена да си купиш нови щанги. За носачите немога да ти кажа нищо. И аз съм пред дилемата да ги резиклирам ли или да купувам нови.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от ivl Покажи съобщение
        Здравейте на всички ,
        Писнами от майстори.

Така по въпроса с носачите мога да ти споделя моя опит заначи първо пробвах само с тампони на горните носачи ефект 3000км без скърцане после се разскърцаха а по късно започнаха да потропват. на долните сложих нопви носачи там работата беще значително по добре около 20к км изкараха без да имат проблем но нещо ми се стори че вземат и те да потропват така че минах на полиуретан със стабилизиращата щамга беше същата работа сложих Бърт и за няма и 5 к км бяха се смяли и отново полиуретан.
        Съвета ми е да си купиш цели нови носачи и то от по скъпите за да нямаш дълговреме проблеми. А з лагера ако е лагер трябва на едих от завоите да се увеличава шума наляво или на дясно на която посока шума се усилва значи от нея страна лагера е заминал, ако шума е от спирачките трябва при натискане на спирачка да се променя звука да се усилва. Ако пак не се установи от къде е ще ти пиша друг по сигурен начин да пробваш лагера на колелото но трябва да си с набит слух за да го чуеш.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

Comment

също препоръчвам новото!
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
            X